Djelomično poništenje natječaja na određeno za Prvostupnika/ce sestrinstva, Prvostupnika/ce medicinsko laboratorijske dijagnostike, Medicinske sestre/tehničara, Primalje/primaljske asistentice

Categories: NatječajiPublished On: 12/06/202411,5 min read

Objava

Broj:01-2332/1-1/2024
Čakovec, 12.06.2024.

Temeljem članka 21. Statuta Županijske bolnice Čakovec, Ravnatelj Županijske bolnice Čakovec objavljuje

DJELOMIČNO PONIŠTENJE NATJEČAJA

broj: 01-2332/2024 objavljenog na web stranici Županijske bolnice Čakovec te putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od dana 23.05.2024. do 31.05.2024.,

  • pod točkom 1. za 4 izvršitelja na poslovima Prvostupnika/ce sestrinstva (koji je sukladno Uredbi o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u javnim službama („Narodne novine“ 22/24.) prevedeno u medicinska sestra/medicinski tehničar prvostupnik u bolnici) (VŠS) 
  • pod točkom 2. za 1 izvršitelja na poslovima Prvostupnika/ce medicinsko laboratorijske dijagnostike (koji je sukladno Uredbi o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u javnim službama („Narodne novine“ 22/24.) prevedeno u zdravstveni radnik prvostupnik u bolnici) – (VŠS) 
  • pod točkom 4. za 7 izvršitelja na poslovima Medicinske sestre/tehničara (koji je sukladno Uredbi o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u javnim službama („Narodne novine“ 22/24.) prevedeno u medicinska sestra/medicinski tehničar u bolnici) – (SSS) 
  • pod točkom 5. za 1 izvršitelja na poslovima Primalje/primaljske asistentice (koji je sukladno Uredbi o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u javnim službama („Narodne novine“ 22/24.) prevedeno u zdravstveni radnik u bolnici) – (SSS)

U ostalim točkama natječaj ostaje nepromijenjen.        

    Zamjenik ravnatelja                                                               Ravnatelj                        

Danko Blažeka, dr.med.,                                           Igor Šegović, dr.med., spec. pedijatrije,

spec. otorinolaringologije                                          subspec. pedijatrijske gastroenterologije

bolnica-logo